Помощ за Лина!

Лина Петкова(31), постъпва в болницата в гр. Своге със съмнения за апендицит. При поставянето на анестезията Лина изпада в тежък бронхоспазъм, съпроводен с гърч. Следва спиране на сърдечната дейност. Взети са мерки за реанимиране и възстановяване на сърдечната дейност, но Лина повече не се събужда, остава в състояние наподобяващо будна кома и до днес. Клиничната пътека изтича след по-малко от месец, а Лина Петкова не е в състояние да се храни и диша самостоятелно. Какво правим?

понеделник, 25 юли 2011 г.

Възможности за помощ

Родителите са обикновени хора и нямат средствата, нужни за поддържането на живота на Лина и нейното възстановяване. Най-малкото на първо време е необходимо е да се наеме квартира, защото на село е невъзможно да се извършва рехабилитация или да се провежда лечение.Ако имате възможност, подкрепете Лина и нейните родителите с финансова, юридическа или медийна помощ.
Към момента поради липса на този етап на необходимите документи (епикриза, решения и т.н.), не може да се създаде дарителска банкова сметка или номер за дарителски смс, тъй като родителите няма да имат достъп до средствата.
Средствата засега се набират по сметката на майката:
В лева
Банка: ЦКБ АД клон София запад
IBAN: BG47 CECB 9790 40C7 8976 00
BIC: CECBBGSF
Титуляр - Росица Исаева Георгиева

телефон за връзка: 0878868690

Необходимите средства ще се използват с финансова, здравна и юридическа цел.

Няма коментари:

Публикуване на коментар